Current Job opportunity at Vitters:

De functie

Bij Vitters werken we samen in projectteams, bestaande uit een projectleider en project engineers. De project teams maken gebruik van intern en extern beschikbare capaciteit op het gebied van engineering, inkoop en logistiek en productie. De jachten zijn geheel klant specifiek ontworpen, waardoor ieder project zijn eigen uitdagingen kent. Alle disciplines komen aan bod: cascobouw, interieurbouw, elektra, installatietechniek, hydraulische systemen, voorstuwing, etc. Als project engineer ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van engineeringsactiviteiten in het project en het managen van de informatiebehoefte, zowel intern en extern. De rol van de projectengineer start bij de ontwerp evaluatie en loopt door tot en met evaluatie van productie informatie. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • ondersteunen van de projectleider bij de ontwikkeling en realisatie van technische installaties;
  • organiseren van de engineering van de techniek en zorgen dat de juiste technische informatie op het juiste moment en de juiste plaats beschikbaar is;
  • coördineren van de technische informatiestroom en het verbinden van interne en externe specialisten met elkaar;
  • doelstellingen bewaken ten aanzien van kwaliteit en planning;

Hiervoor schakel jij met specialisten uit het eigenaarsteam, architecten, externe engineers, onderaannemers, leveranciers en natuurlijk met je collega’s. Je deelt informatie en geeft op een prettige en adequate manier advies.

Jouw profiel

Jij hebt de opleiding HBO Werktuigbouwkunde of maritiem gerelateerde opleiding afgerond en minimaal 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de super jachtbouw. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift, dit is een must. Naast kennis en ervaring is wie je bent net zo belangrijk. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid, bent een organisator pur sang, je weet van aanpakken en je bent communicatief vaardig. Dankzij jouw overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en gezonde dosis humor, ben je een waardevolle aanvulling voor ons team.

Wij zijn

Vitters Shipyard B.V., gevestigd in Zwartsluis (Ov.) is één van ’s werelds meest toonaangevende werven voor grote (zeil)jachten. Door de combinatie van innovatief vakmanschap, moderne technologie en praktische creativiteit bouwt Vitters Shipyard al bijna 30 jaar en met circa 85 werknemers succesvolle jachten. Ieder schip is geheel op maat en naar de individuele wensen van onze internationale klanten gemaakt. Hierdoor kent ieder project zijn specifieke uitdagingen. Kijk voor het volledige verhaal op deze pagina.

Werken bij

Een fulltime baan voorzien van mooie uitdagingen en verantwoordelijkheden. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, unieke projecten, een no-nonsense mentaliteit en een collegiale, informele werksfeer.

Interesse?

Wanneer deze vacature jou op het lijf geschreven is, stuur jij zo spoedig mogelijk jouw reactie voorzien van een korte motivatie en een CV naar Henny Rook (HR-adviseur) via hr@vitters.com of via telefoonnummer: 038 38 67 145.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.