Current Job opportunity at Vitters:

Magazijnmedewerker

Zelfstandig – hoog verantwoordelijkheidsgevoel – teamplayer

Functieomschrijving

Wat is er mooier dan samen met een team intensief samen te werken aan prachtige jachten die voorzien zijn van de meest innovatieve technieken? Ben jij iemand die overzicht houdt, communicatief is en er van houdt om met een team iets moois te maken? Dan is deze vacature bij Vitters Shipyard iets voor jou.

In deze functie van magazijnmedewerker sta je ten dienste van alle projecten. Je houdt je bezig met het magazijn en alle goederen die bij ons binnenkomen. Je ontvangt, controleert, verzamelt en verzendt de goederen. Tevens zorg jij ervoor dat de goederen administratief verwerkt worden en dat het systeem up to date is. Je bewaakt de voorraden en zorgt dat er zo nodig artikelen bij besteld moeten worden. De balie uitgifte van goederen en gereedschappen aan collega’s is ook een groot onderdeel van de werkzaamheden. Ons huidige team bestaat uit 1 magazijnmeester en 2 magazijnmedewerkers waarbij samenwerken centraal staat.

Als magazijnmedewerker werk je onder leiding van de magazijnmeester, hij is jouw leidinggevende. De functie van magazijnmedewerker is een veelzijdige functie in een zeer dynamisch bedrijf. We verwachten dat je zelfstandig kan werken, precies bent en goed inzicht hebt.

Hieronder vind je een opsomming van jouw taken:

 • Het ontvangen, verzamelen en verzenden van goederen;
 • Fysiek controleren van goederen op kwaliteit en kwantiteit;
 • Controleren van bijgevoegde vrachtdocumenten, zoals vrachtbrieven, pakbonnen, order verzamellijsten en verzendlijsten;
 • Administratief afhandelen van vrachtdocumenten, zoals ondertekenen, ontvangen, afgeven van documentatie aan de chauffeurs;
 • Administratief afhandelen van documenten, zowel schriftelijk als geautomatiseerd;
 • Het bewaken van de voorraden;
 • Uitgifte van gereedschap en onderdelen aan collega’s bij de balie.

 Profiel

 • Een afgeronde MBO opleiding in technische of logistieke richting;
 • Ervaring en/of affiniteit met de jacht- of scheepsbouw is een pre;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • NEN 3140 (of de bereidheid om dit certificaat op korte termijn te behalen);
 • Heftruckcertificaat (of de bereidheid om dit certificaat op korte termijn te behalen).

Persoonskenmerken

Als magazijnmedewerker heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan je goed plannen en organiseren. Je bent niet afwachtend, maar proactief daardoor kan je snel schakelen. Omdat je als magazijnmedewerker veel dingen moet regelen, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Bij Vitters werken verschillende nationaliteiten, dus is het belangrijk dat je je goed kunt redden in het Engels. Je bent daadkrachtig en pakt snel dingen op. Aan het einde van de dag ga jij met een voldaan gevoel naar huis, omdat je zeker weet dat je alle taken volbracht hebt en alles goed geregeld is.

Werken bij Vitters

Stel je voor, een luxe zeiljacht vanaf zo’n 50 meter lang. Met alle innovatieve zeilsystemen en handige snufjes aan boord die een eigenaar zich kan wensen. Zeiljachten die wereldwijd awards én zeilraces winnen. Als toonaangevende Nederlandse jachtbouwer in Zwartsluis ontwikkelen wij  indrukwekkende jachten vanuit ons motto: ‘It’s kind of fun to do the impossible’.

Elk jachtontwerp wordt helemaal vormgegeven naar wensen van de toekomstige eigenaar. Dat maakt alle afgeleverde zeiljachten uniek. Toegewijde ingenieurs en vakmensen werken vaak meer dan een jaar aan één project. Vaste krachten en zzp’ers, van diverse nationaliteiten, werken dagelijks samen aan excellente en nieuwe oplossingen. Zodat zelfs de hoge verwachtingen van de jachteigenaren worden overtroffen. En jij kunt hier werken en horen bij dit enthousiaste team!

Benieuwd naar beelden van recent gebouwde zeiljachten en een indruk van het bedrijf?
Kijk dan eens op www.vitters.com.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische en energieke werkomgeving in een fantastische en unieke branche. Binnen Vitters Shipyard vinden we initiatief en zelfontplooiing erg belangrijk en daarom zijn er bij ons voldoende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigen salarishuis.

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze functie, reageer dan met cv en motivatie naar hr@vitters.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Alieke Vruggink (afdeling HR) via 038-3867145.