Current Job opportunity at Vitters:

De functie

Het installeren en in werking stellen van de verschillende onderdelen van technische installaties, aan de hand van werktekeningen en voorschriften inclusief delen van leidingsystemen en componenten aan boord van de te bouwen jachten.

Jouw profiel

Jij hebt een relevante technische MBO opleiding. Ervaring en affiniteit in de scheepsbouw is een pré.
Naast kennis en ervaring is wie je bent net zo belangrijk. Je beschikt over een positieve instelling en accuratesse, bent proactief en communicatief vaardig. Je bent gewend zelfstandig te werken, maar bent in staat om actief onderdeel te zijn van een team.

Wij zijn

Vitters Shipyard B.V., gevestigd in Zwartsluis (Ov.) is één van ’s werelds meest toonaangevende werven voor grote (zeil)jachten. Door de combinatie van innovatief vakmanschap, moderne technologie en praktische creativiteit bouwt Vitters Shipyard al ruim 30 jaar en met circa 85 werknemers succesvolle jachten. Ieder schip is geheel op maat en naar de individuele wensen van onze internationale klanten gemaakt. Hierdoor kent ieder project zijn specifieke uitdagingen. Kijk voor het volledige verhaal op onze website.

Werken bij

Een fulltime baan (vrijdagmiddag vrij!) met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, unieke projecten, een no-nonsense mentaliteit en een collegiale, informele werksfeer.

Interesse?

Krijg jij energie van een afwisseling in jouw werk en sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacature? Stuur dan jouw cv voorzien van een korte motivatie naar hr@vitters.com. Vragen over de functie kun je stellen aan
Sietse van der Woude (Manager Operations) via 038-3867145.

Andere vacatures bij Vitters: