Current Job opportunity at Vitters:

De functie

In verband met de groei van ons personeelsbestand zijn wij op zoek naar een HR medewerker. Jouw voornaamste werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
Het verwerken van mutaties op het gebied van in-, door- en uitstroom. Het verzorgen en up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem en het doorgeven van de juiste gegevens aan de salarisadministratie. Verder regel je de opleidingen en trainingen. Je krijgt de kans om het HR beleid verder uit te voeren, met name op het gebied van employer branding. Ook pak je samen met onze HR-adviseur verschillende HR gerelateerde projecten op en ondersteun je bij alle voorkomende werkzaamheden.

Jouw profiel

Iemand die het leuk vindt om met mensen te werken. Er wordt een beroep gedaan op je flexibiliteit, je vermogen om snel te schakelen en je stressbestendigheid.
Daarnaast beschik jij over:

  • een flinke dosis daadkracht, proactieve werkhouding en een positieve instelling;
  • uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een afgeronde MBO opleiding;
  • Ervaring in het HR vak.

Vanzelfsprekend heb je een goede kennis van MS Office, ervaring met AFAS software is een pré.

Wij zijn

Vitters Shipyard B.V., gevestigd in Zwartsluis (Ov.) is één van ’s werelds meest toonaangevende werven voor grote (zeil)jachten. Door de combinatie van innovatief vakmanschap, moderne technologie en praktische creativiteit bouwt Vitters Shipyard al bijna 30 jaar en met circa 85 werknemers succesvolle jachten. Ieder schip is geheel op maat en naar de individuele wensen van onze internationale klanten gemaakt. Hierdoor kent ieder project zijn specifieke uitdagingen. Kijk voor het volledige verhaal op deze pagina.

Werken bij

Een parttime baan (16-20 uur) met een grote diversiteit aan werkzaamheden! Werktijden- en dagen zullen in overleg worden vastgesteld. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, unieke projecten, een no-nonsense mentaliteit en een collegiale, informele werksfeer.

Interesse?​

Krijg jij energie van afwisseling in jouw werk en sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacature? Stuur dan jouw cv voorzien van een korte motivatie naar hr@vitters.com. Vragen over de functie of de procedure kun je stellen aan Henny Rook (HR) via 038 38 67 145.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.