Current Job opportunity at Vitters:

De functie

Het runnen van de afdeling Crediteurenadministratie, in een dynamische (soms zelfs hectische) omgeving, waar je veel schakelt met collega’s en zelf proactief en praktisch bezig bent. Dat is kortgezegd wat deze rol inhoudt. In verband met het (aankomende) vertrek van de huidige collega in deze functie zijn wij op zoek naar een collega, die weet wat crediteurenadministratie inhoudt.
Het dagelijks vastleggen van de inkoopfacturen wordt grotendeels geautomatiseerd. Je verzamelt, controleert, verwerkt en analyseert financiële gegevens van het inkoopproces. Je matcht ingevoerde facturen en orders.
Duurt een autorisatie te lang, loopt een factuurstroom niet optimaal of vindt er een incasso plaats zonder factuur? Jij neemt de lead en pakt actief de opvolging op. Je overlegt veel met collega’s en leveranciers betreffende inkoopfacturen en status betalingen. Verder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van het bank- en kasboek en het wekelijks  aanmaken van de betaalbatches. Daarnaast spring je bij wanneer jouw collega’s het druk hebben en jij jouw zaken onder controle hebt. Je bent in staat het overzicht te behouden en ziet jouw werkzaamheden in het grotere geheel. Ook denk je proactief mee over verbetertrajecten en lever je jouw input om nog beter en efficiënter te werken met elkaar.

Jouw profiel

Je hebt doorzettingsvermogen en gaat door tot het klopt en weet daarvoor de juiste informatie bij de juiste mensen te achterhalen. Vanzelfsprekend ben je cijfermatig en werk je nauwkeurig, gestructureerd en goed georganiseerd. Je bent een aanpakker met een dienstverlenende instelling, die zich thuis voelt in een internationale organisatie.
Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde financiële opleiding (minimaal MBO niveau 4);
  • Ervaring op het gebied van crediteurenadministratie;
  • Kennis van de BTW regelingen;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift, kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré ;
  • Teamgericht ingesteld, flexibel, pro actief en verantwoordelijkheidsgevoel;

Vanzelfsprekend heb je een goede kennis van Excel, ervaring met Navision en AFAS software is een pré.

Wij zijn

Vitters Shipyard B.V., gevestigd in Zwartsluis (Ov.) is één van ’s werelds meest toonaangevende werven voor grote (zeil)jachten. Door de combinatie van innovatief vakmanschap, moderne technologie en praktische creativiteit bouwt Vitters Shipyard al ruim 30 jaar en met circa 85 werknemers succesvolle jachten. Ieder schip is geheel op maat en naar de individuele wensen van onze internationale klanten gemaakt. Hierdoor kent ieder project zijn specifieke uitdagingen. Kijk voor het volledige verhaal op deze pagina.

Werken bij

Een parttime baan (20-24 uur) met mooie uitdagingen en verantwoordelijkheden. Werktijden- en dagen zullen in overleg worden vastgesteld. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, met goede primaire en secundaire  arbeidsvoorwaarden, unieke projecten, een no-nonsense mentaliteit en een collegiale, informele werksfeer.

Interesse

Wanneer deze vacature jou op het lijf geschreven is en sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacature? Stuur dan jouw cv voorzien van een korte motivatie naar Henny Rook (HR-adviseur) via hr@vitters.com. Vragen over de functie of de procedure kun je stellen aan Ricardo Zuiver (Manager Finance) via 038 38 67 145.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.